GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00724

A kedvezményezett neve: EUROELEMENT Szerkezetielem-gyártó, Felületkezelő, Ipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

 

A projekt címe: Tárcsás daraboló gép beszerzése az Euroelement Kft.-nél

A szerződött támogatás összege: 19 441 712 Forint

A támogatás mértéke: 45 %

 

A projekt tartalma:

Társaságunk a pályázat által lehetőséget kapott arra, hogy egy fémipari tárcsás darabológépet szerezzen be, melynek nagy előnye, hogy teljesen automata az ipari felhasználók részére. Az automatikus alulról vágó fűrészgép a PSU 450 M NC vezérelt adagolóval a variálhatósággal és az egyszerű kezelésével kelti fel a figyelmet. Az EISELE PSU 450 M egy igazi sokoldalú gép a profilok, csövek, szögvasak és tömör anyagok vágásában. Meggyőző a teljesítménye, a működési megbízhatósága és az egyszerű kezelése. A támogatás segítségével vásárolni kívánt gép, a vállalkozás már meglévő csarnokaiban kerül elhelyezésre, ahol adott minden az új eszköz fogadására. Az új eszköz beszerzésével a munkafolyamatok jelentősen gyorsíthatóak. A folyamatos munka biztosításához ugyanis szükségessé vált a gépparkunk egy részének felújítása. A vállalkozásunk évről évre, a cég fejlődési dinamikájának megfelelően egyre nagyobb projekteket visz végbe a legkülönbözőbb területeken, ennek megfelelően folyamatosan fejlődnünk kell. Partnereinknek a minőséggel szemben támasztott igényeihez igazodva, a vállalkozás valamennyi tevékenységére érvényes MSZ EN ISO 9001:2001 számú szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszert működtetünk. Folyamatos fejlesztéseink eredményeként ma már közel 3000 m2 gyártófelületen állítunk elő és telepítünk utasváró pavilonokat, információs és reklámtáblákat, különböző acélszerkezeteket, korlátokat, kerítéseket, előtetőket, télikerteket, terasz- lépcső- és medencelefedéseket, utcabútorokat, szemeteseket, könnyűszerkezetes épületeket, kerékpártárolókat, gépkocsibeállókat.

 

A projekt befejezési dátuma: 2023.08.31.

 

A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00724

_____________________________________________________

 

VEKOP-1.2.6-20-2020-01341

Pályázó neve:                   EUROELEMENT Szerkezetielem-gyártó, Felületkezelő, Ipari és Szolgáltató Kft.

Projekt címe:                    CNC függőleges megmunkáló központ beszerzése az Euroelement Kft-nél

Szerződés száma:             VEKOP-1.2.6-20-2020-01341

Támogatás összege:          23 500 000 Ft

Támogatás mértéke:          67.34 %

Projekt tartalma:               A projekt keretein belül eredményesség- és kapacitásnövelési céllal valósult meg fejlesztés.
                                       1db új HAAS típusú CNC eszköz-gép beszerzését valósítottuk meg.
                                       A fejlesztés segítségével tovább tudjuk növelni piaci részesedésünket, termékeink minőségét, és optimalizálni tudjuk a gyártási folyamatokat és a gyártás időtartamát.

 

A projekt fizikai befejezésének határideje:           2021.03.16.

HTML tutorial
HTML tutorial